BELLA DI CAIRO HEERHUGOWAARD

BELLA DI CAIRO HEERHUGOWAARD Pizza's - Shoarma - Spareribs

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4993 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Di Cairo Heerhugowaard. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 9:50 Moesten heel lang wachten op bestelling, stokbroodjes waren heel droog, kruidenboter was heel dun en zat geen smaak aan. De mozzarella in de salade was droog en had een harde laag. Niet lekker gegeten dus. Pizza was wel oké...
21 mei 2022 om 22:48 Eten was goed alleen de bezorgen was wat minder. We werden gebeld dat het eten er aan kwam maar het kwam een uur later.
15 mei 2022 om 11:31 Bezorging was vrij snel De pasta was goed! Alleen de pizzas waren te droog en de bodem te taai
15 mei 2022 om 4:39 Eten was snel maar de bestelling klopte niet de saus zat er niet bij en in de kapsalon die half was gevuld met patat en een beetje vlees vond ik ook nog 2 kipnuggets.... patat heel erg slap.. en ook de telefoon na bezorging niet meer opnemen.. slecht
14 mei 2022 om 19:17 Was heel lekker en prima op tijd
14 mei 2022 om 18:41 Eten is niet lekker kaas is net rubber peperoni is vies. Gebeld 3 kwartier later weer zijden ze 10 min geleden besteld 2 uur besteld kwart voor 4 eten gekregen. In de nacht. Nket aan te raden niks bestellen zonde van je geld
14 mei 2022 om 2:58 Lekker eten
13 mei 2022 om 8:50 Calzone kip .....bodem niet echt haar en kip droog, heel jammer normaal altijd top...
12 mei 2022 om 3:24 Pitzas was louw en taai Zelf nog veder afgebakken was al iets beter bezorger was ook niet echt aardig
8 mei 2022 om 19:29 Heerlijk eten snel bezorgd.
8 mei 2022 om 11:26 Ik had de bezorging en telefoontje gemist. Ik belde terug en hij staat binnen 10 minuten voor mijn deur met een heerlijke gloeiend hete pizza. Dank u voor de super service. Uw Pizza Bella di Cairo is fantastisch en vaste prik voor mij.
3 mei 2022 om 18:35 We wonen niet om de hoek, maar toch kwam het eten heet binnen. En zeer dicht bij de opgegeven tijd. Het eten was lekker en meer dan genoeg. Top