BELLA DI CAIRO HEERHUGOWAARD

BELLA DI CAIRO HEERHUGOWAARD Pizza's - Shoarma - Spareribs

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 3919 beoordelingen
21 aug 2019 om 20:17 Eten heel goed. 15 min te laat Bestel zo weer
21 aug 2019 om 20:04 Erg laat zoals meestal. Vlees was dit keer erg droog. Friet daarentegen is heerlijk!
20 aug 2019 om 22:30 Super lekker en goed warm
19 aug 2019 om 22:51 Bestelling is nooit gekomen,!!! ik heb ze geprobeerd te bellen,, ze waren open maar herkende mijn nummer en hebben nooit opgenomen. Ik ben er eens geweest erna, wat ik zag was verschrikkelijk. De donor viel op de grond en de man gooit t er zo weer bij.
19 aug 2019 om 21:49 Eten was lekker warm. alleen ik kreeg elke keer een berichtje dat me bestelling elke keer 45min later bezorgd zou worden. Dus ik heb gebeld en hij was onderweg. Evengoed veels te lang geduurd
18 aug 2019 om 21:44 Vlees was licht aangebrand en patat was slap. De hoeveelheid was beduidend minder als eerdere bestellingen
18 aug 2019 om 21:08 Patat was nat en slap kapsalon hard en verband ik had het gebeld en wou niet met mij in gesprek gaan
17 aug 2019 om 22:48 Helaas heeft het 2 uur (120 min) geduurd voor de bestelling werd geleverd. Dat vind ik wel heel erg lang, ook gezien het ca 10 min rijden is van daar naar ons huis. Het eten was wel oké maar de honger/trek maakte het toch een mindere ervaring.
16 aug 2019 om 19:51 Eten was heel lekker! Alleen het duurde echt heel lang voordat het weten er was +/- 80 minuten
16 aug 2019 om 5:36 Bezorging duurt veel te lang! Eten is 2 sterren! Wist al dat het eten er niet super was maar er is in de nacht niks anders open hier in de buurt dus als je honger hebt is de keus snel gemaakt.
16 aug 2019 om 3:04 Het eten duurde echt kan ker lang.
15 aug 2019 om 19:14 Kapsalon opgehaald vanuit werk onderweg naar huis. Zoals altijd heerlijk en helemaal compleet met uitjes, knoflooksaus en sambal. Haal m'n kapsalon nergens anders. Topper!